BOMBA IZ ITALIJE: Hrvatski trener preuzima Atalantu!?

FOTO:

64-godišnji talijanski trener, Gian Piero Gasperini, već godinama oduševljava tamošnju javnost zbog toga što radi na klupi prvoligaša Atalante.

Gasperini je posve prosječni talijanski klub doveo u sam vrh Serie A, a i već u kontinuitetu igraju Ligu prvaka. Atalanta i društvo su pokupili mnoge simpatije zbog načina na koji igraju, a i ove sezone su dogurali daleko u Europi s obzirom da su trenutno u četvrtfinalu Europske lige.

Talijanski mediji pišu kako je Atalanta jako zadovoljna s onim što radi Gasperini, ali su isto tako oprezni u isto vrijeme jer bi ovog trenera vrlo lako mogao zadesiti poziv koji se ne odbija.

No, klub iz Bergama ima rješenje čak i za to. Naime, kao prirodnog nasljednika na klupi Atalante vide njegovog učenika Ivana Jurića, koji bi tako mogao raditi s Marijem Pašalićem i Boškom Šutalom.

Splićanin je već stekao u Italiji status jednog od boljih i perspektivnijih trenera, a samo mu nedostaje tek taj iskorak u jači klub. S ovima koje je dosad vodio uvijek je zapinjao za oko svima, a trenutno kao trener Torina ima još dvije godine ugovora, no dođe li taj poziv Božice pustio bi ga i čelnik Torina Cairo da nastavi rad svog mentora.

TRANSFER NAVODNO DOGOVOREN: ROBERT LEWANDOWSKI POTPISUJE ZA OVAJ KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak