BOMBA U MAKSIMIRU: Dinamo dovodi pojačanje iz talijanske Serie A!

FOTO:

Pred zagrebačkim Dinamom slijedi jedan od najluđih ljetnih prijelaznih rokova u posljednje vrijeme. Navijači se samo nadaju kako uprava neće ponoviti greške iz ljeta 2023. godine kada su Modri vukli i previše nelogičnih poteza.

A čini se kako je već pikirano prvo pojačanje za novu sezonu. Naime, kako je prvo objavljeno u 24sata, a prema informacijama Germanijaka stvar je blizu realizacije – meta Modrih je Jan Oliveras (20), lijevi bek Romine Primavera momčadi.

Razgovori s Rimljanima oko njegova dolaska su u poodmakoj fazi, Dinamov sportski direktor Marko Marić nedavno je bio u Rimu, a baš je Oliveras bio razlog njegove posjete Vječnom gradu. Oliveras je bio i španjolski U19 reprezentativac, može igrati više pozicija, ali, primarno je lijevi bek. I trebao bi biti, ako dođe u Dinamo, opcija za budućnost.

Počeo je karijeru u Espanyolu, a onda prošao i čuvenu Barcinu La Masiju, prije četiri godine došao je u Romu. Trenirao je s prvom momčadi, ali nije upisao nijedan službeni nastup.

Prije nekoliko dana neki naši mediji objavili su na kojim pozicijama će Dinamo tražiti nove igrače, a tu se našla i pozicija lijevog beka.

OVO ĆE ODJEKNUTI: KALINIĆ OTKRIO ŠTO ĆE BITI S LIVAJOM I PERIŠIĆEM, PA SOČNO SPUSTIO IZBORNIKU DALIĆU!

Komentari

komentara

« Povratak