EUROPSKI PRVAK DOBIVA NOVOG VLASNIKA: Evo tko bi trebao preuzeti Chelsea!

FOTO:

Poznati švicarski list Blick ekskluzivno otkriva tko bi trebao postati novi vlasnik Chelseaja. U pitanju je švicarski poslovni tajkun Hansjoerg Wyss.

“Abramovič trenutno pokušava prodati sve svoje vile u Engleskoj. Također se sada želi brzo riješiti Chelseaja. Ja sam, zajedno s još troje ljudi, u utorak dobio ponudu da kupim Chelsea od Abramoviča”, rekao je Wyss u Blicku. On je rekao da će morati pričekati četiri ili pet dana da vidi kako će se stvari odvijati.

“Abramovič u ovom trenutku traži previše. Chelsea mu duguje 2 milijarde funti, ali nema novca, pa će onaj tko kupi klub to nadoknaditi Abramoviču”, rekao je i dodao da je točna prodajna cijena još uvijek nejasna.

“Mogu zamisliti da se pridružim Chelseaju s partnerima, ali prvo moram pažljivo provjeriti opće uvjete. Ono što već mogu reći je da tako nešto sigurno neću učiniti sam. Ako kupim Chelsea, bit će s konzorcijem od šest ili sedam investitora”, izjavio je Švicarac. Europski prvak Chelsea nedavno je prešao u ruke dobrotvorne zaklade nakon što se Abramovič povukao zbog rata u Ukrajini.

RUSI U PROBLEMIMA: POLJACI, ČESI I ŠVEĐANI OBJAVILI VELIKU VIJEST!

Komentari

komentara

« Povratak