RUSI U PROBLEMIMA: Poljaci, Česi i Šveđani objavili veliku vijest!

FOTO:

Poljski, češki i švedski nogometni savezi složni su oko toga da ne žele gostovati u Rusiji u sklopu dokvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo kojem će krajem ove godine domaćin biti Katar.

Naime, točno za mjesec dana, 24. ožujka, Poljska bi trebala gostovati kod Rusije u Moskvi, dok bi u slučaju pobjede ruski nogometaši bili domaćini i 29. ožujka kada bi igrali ključnu utakmicu za odlazak na SP protiv pobjednika dvoboja Švedske i Češke koji se igra u Stockholmu.

Po tom pitanju prvi su se u javnosti oglasili čelnici Švedskog nogometnog saveza te je predsjednik Karl-Erik Nilsson odmah u četvrtak ujutro izjavio. „Nezamislivo je da za nekoliko tjedana igramo nogometnu utakmicu u Rusiji. Kako sada stvari stoje nema želje za tim. U ovom trenutku naše su misli s ukrajinskim prijateljima“, rekao je prvi čovjek švedskog saveza.

Nekoliko sati kasnije priklonili su mu se vodeći ljudi poljskog i češkog nogometnog saveza koji su odbili igranje u Rusiji, u ovakvim okolnostima.

Podsjetimo kako će se tijekom petka održati izvanredni sastanak Izvršnog odbora UEFA-e na kojem će se razgovarati o mnogim aktualnim nogometnim temama, u novim uvjetima, uslijed ruske invazije na Ukrajinu pa vjerojatno i o europskim dokvalifikacijama za odlazak na SP 2022. godine.

KAKVA SRAMOTA: PROŠLE SEZONE SU BILI PRVACI, A OVE BI MOGLI U DRUGU LIGU!

Komentari

komentara

« Povratak