IPAK JE OZBILJNA OZLJEDA: Francuzi objavili što se događa s Mbappeom!

FOTO:

Kylian Mbappe, najbolji francuski nogometaš i jedan od najboljih igrača na svijetu, neće igrati u susretu drugog kola Eura protiv Nizozemske, piše dio francuskih medija. U ponedjeljak je Mbappe ozlijedio nos, u samoj završnici susreta prvog kola skupine D u kojem je njegova Francuska pobijedila Austriju 1:0.

Mbappe je licem žestoko udario u rame suparničkog igrača Dansa i pritom jako ozlijedio nos. Uz dosta krvi i sa slomljenim nosom Mbappe je morao napustiti travnjak. Danas su iz Francuskog nogometnog saveza naveli kako se Mbappe neće podvrgnuti operativnom zahvatu tijekom Eura, već će dobiti zaštitnu masku i nastaviti s igranjem.

Canal+ je unatoč tome objavio kako Mbappe neće igrati utakmicu drugog kola protiv Nizozemske, koja je na rasporedu u petak, te da se njegov povratak na teren očekuje u ogledu trećeg kola protiv Poljske. Taj je ogled na rasporedu točno za sedam dana, idućeg utorka.

Francuski L’Equipe zasad nije pisao o tome kada će se Mbappe vratiti na travnjake te je po tom izvoru i dalje moguće da nastupi u derbi utakmici skupine D, dvoboju protiv Nizozemaca koji je na rasporedu u petak, 21. lipnja, s početkom u 21 sat.

ŠPANJOLCI PITALI OLMA ŠTO SE DOGODI HRVATIMA KAD OBUKU KOCKICE: ODGOVOR JE PRAVI HIT!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak