JAVIO SE GAZDA KLUBA: Evo što šef Cardiff Citya kaže u vezi plaćanja odštete za Salu!

FOTO:

Još skupljamo informacije o cijelom procesu. Kad sve posložimo, uvjeren sam da ćemo se dogovoriti s Nantesom i krenuti dalje, rekao je predsjednik engleskog nogometnog premijerligaša Cardiff Cityja Mehmet Dalman.

Nantes je Cardiffu za 17 milijuna eura prodao Emiliana Salu, argentinskog napadača koji je poginuo u padu aviona. Nesretni nogometaš je po potpisu ugovora s Cardiff Cityjem otišao pozdraviti bivše suigrače u Nantes. Avion mu se srušio u Engleski kanal,  a prošli tjedan njegovo tijelo pronađeno je u olupini zrakoplova na dubini od 67 metara.

Prema medijskim napisima velški klub je do sada odbijao uplatiti odštetu koja stoji u ugovoru između klubova, a Nantes je zaprijetio tužbom, što je potvrdio i Dalman. No, predsjednik Cardiff Cityja je istaknuo kako klub čeka pojašnjenje slučaja.

– Mi smo častan klub. Ako nas ugovor na to obvezuje, naravno da ćemo isplatiti odštetu. No, ako nemamo tu obvezu, a čini se da postoje neke nepravilnosti u tome, logično je da kao predsjednik djelujem u najboljem interesu za klub – rekao je predsjednik.

Real Madrid savladao gradskog rivala, a Sergio Ramos se brutalno narugao Antoineu Griezmannu!

24sata

Komentari

komentara

« Povratak