JE LI MOGUĆE DA JE TO IZJAVIO? Predsjednik Brescije šokirao rasističkom šalom na račun Balotellija!

FOTO:

Massimo Cellino, predsjednik Brescije, ne može biti zadovoljan učinkom njegovog kluba u 12 utakmica. Brescia leži na posljednjem mjestu Serie A, a predsjednik je danas šokirao tamošnju naciju…

Naime, predsjednik ovog kluba odlučio se ‘našaliti’ na račun svog napadača, Marija Balotellija. Bivši igrač Intera, Manchester Citya, Milana, Liverpoola, Nice te Marseilla česta je meta rasističkih uvreda, ali predsjednik Brescije ostavio je bizarnu izjavu.

“Mario je crn, pa radi na tome da se očisti.” Naravno da nakon ovoga više nitko nije slušao ni komentirao ono što je dodao: “Ali pri tome ima puno poteškoća. Doveo sam ga kako bi nam donio kvalitetu više. On to mora pokazati na terenu, a ne na društvenim mrežama. Ipak, on nije žrtveni jarac za tešku situaciju u kojoj se nalazi Brescija.”

Mario Balotelli ljetos se vratio u Serie A. Bivši napadač Intera i Milana, najzločestiji dečko talijanskog nogometa, za novi početak u 29. godini odabrao je Bresciju. Kultnom klubu koji je također povratnik u talijansku elitu to je dakako donijelo ogromnu pažnju medija, ali i kao uvijek kada je Balotelli tu, i nevolje.

OVO SE TEŠKO ODBIJA: DINAMO PRIMIO PONUDU TEŠKU 15 MILIJUNA EURA ZA VEZNJAKA!

Talijanski nogometaš se seksao u WC-u, klub ga suspendirao!

ZA POVIJESNE KNJIGE: BIVŠI DINAMOVAC I JAPANSKA LEGENDA IMA 52 GODINE I NOVI UGOVOR!

Komentari

komentara

« Povratak