JE LI U PRAVU? Legendarni jugoslavenski nogometaš tvrdi kako je Hrvatska imala puno sreće u Kataru!

FOTO: HINA

Jedan od najboljih igrača na ovim prostorima, Dejan Savičević, gostovao je u poznatom podcastu ‘Sportligh’ u kojem se dotaknuo mnogih tema.

Na početku je tema bila nedavno Svjetsko prvenstvo u Kataru koje se odigralo u studenom i prosincu prošle godine. Aktualni predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore otkriva kako je gledao većinu utakmica, a potom je analizirao igru Hrvatske za koju smatra da je imala dosta sreće:

“Jedan moj igrač me je pitao što misli Hrvatska da u tri utakmice s dva šuta i dva gola igra finale Svjetskog prvenstva. Hrvatska je imala dobar vezni red, što se znalo i prije početka Svjetskog prvenstva, ali nedostajao joj je taj prvi napadač tipa Mandžukić što mi je rekao i Zvonimir Boban prije početka Svjetskog prvenstva. Petković i Livaja nisu igrači tog nivoa da mogu biti prevaga na terenu. Nedostajao im je i bočni igrač profila Rebića koji igra u Milanu, a koji valjda odbija igrati za reprezentaciju Hrvatske dok je Dalić izbornik. Hrvati su na ta dva mjesta, a to se i vidjelo na Svjetskom prvenstvu, imali najviše problema”, rekao je Savićević, ali i naglasio:

“Osim toga su imali dosta dobru ekipu, imali su i sreće, ali su imali i taj vezni red – Modrić, Kovačić i Brozović – koji su stvarno dominirali. Hrvatska je napravila veliku uspjeh. Na utakmici protiv Maroka su zasluženo pobijedili i osvojili treće mjesto tako da su Hrvati u vrhu svjetskog nogometa”, istaknuo je nekadašnji nogometaš Budućnosti. Crvene zvezde, Milana i bečkog Rapida.

HOĆE LI GA DINAMO PUSTITI? ARIJAN ADEMI DOBIO NEMORALNU PONUDU!

Komentari

komentara

« Povratak