JE LI U PRAVU? Trener Atalante bocnuo Juventus zbog suđenja!

FOTO:

Sjajnu utakmicu sinoć su odigrali Juventus i Atalanta. Vidjeli smo čak četiri pogotka, a klub iz Torina spasio je Cristiano Ronaldo.

Naime, gosti iz Bergama vodili su čak dva puta. Prvi put preko Duvana Zapate pa preko Malinovskyog. No, oba puta Juve je spasio fantastični portugalski napadač Cristiano Ronaldo koji je dva puta zabijao udarcem s bijele točke.

Ali, nakon utakmice vidjeli smo bijesnog trenera Atalante. Gasperini je, naime, bio jako razočaran ishodom utakmice jer smatra kako Juve nije trebao dobiti penale. Juventus se tako spasio jedanaestercima, a u oba slučaja razlog je bio taj što je lopta pogodila igrača Atalante u ruku, iako nije bilo nikakve namjere.

“Što da radimo, da odrežemo igračima ruke?” upitao je Gasperini. U mnogim drugim zemljama ovi jedanaesterci ne bi bili dosuđeni jer je u oba slučaja bilo očito da su za kontakt lopte i ruke odgovorni isključivo igrači Juventusa, koji su, slučajno ili ne, napucali loptu u zabranjeni dio tijela gostujućih nogometaša.

“Takva su pravila, barem u Italiji. Ovo nije prvi takav penal, bilo ih je još puno. Tumači li se to pravilo jednako kao u ostatku svijeta? Moramo promijeniti način na koji ga interpretiramo”, rekao je Gasperini, koji je inače bio vrlo zadovoljan igrom svoje momčadi. Uostalom, u dva je navrata vodila.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku penala možete pogledati OVDJE i OVDJE.

JE LI OVO ŠALA? MANDŽUKIĆA ZOVE KLUB IZ HNL-A!

BILO JE I VRIJEME: Domagoj Vida potpisuje za talijanskog velikana!?

Komentari

komentara

« Povratak