JESTE LI SPREMNI ZA VELIKU VEČER? Evo gdje možete gledati susret Dinama i Rosenborga za LP!

FOTO: Pixsell

Dinamo od 21 sat igra protiv norveškog prvaka Rosenborga za ulazak u skupine Lige prvaka. Prvu utakmicu “modri” su pobijedili 2-0 uz golove Mislava Oršića i Brune Petkovića i s velikim optimizmom otišli su u norveški Trondheim. (24sata)

Iako susret počinje kasno, u Norveškoj će biti dan. Trebat će se naviknuti dinamovci na takve uvjete. Utakmica je to koja pobuđuje veliki interes u hrvatskoj sportskoj javnosti. Čak 25 tisuća ljudi bilo je na Maksimiru, i tko zna koliko još pred malim ekranima. Prva utakmica bila je prošlog tjedna na HRT-u, a prava za Ligu prvaka utorkom od playoffa ima PlanetSport.

Prijenos iz Norveške bit će dostupan na PlanetSportu, odnosno na Promo kanalu Planet Sporta koji je dostupan svima koji imaju osnovni A1 paket.

Programi se emitiraju preko operatera A1 i B.net-a, putem IPTV-a i satelita. Cijeli paket sastoji se od pet televizijskih kanala, od kojih su dva stalna, a tri isključivo za emitiranje Lige prvaka.

A1 ima prava prijenosa Lige prvaka od sezone 2018./2019. do 2020./2021. godine. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti, a PlanetSport ima prava na sve utakmice uživo utorkom i sve utakmice uživo srijedom (osim jedne koju prvo odabire javna televizija).

SKANDAL U DRUGOJ LIGI: SUTKINJA PRIJAVILA IGRAČA SOLINA DA JE REKAO: DOĐI DA TE JE*EMO!

Kovačić napokon zablistao: “Nisam vjerovao u njega, ali on je zvijer”

Komentari

komentara

« Povratak