JOŠ JEDAN UDARAC ZA BIJELE: Hajduku se ozlijedio ključni igrač!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split definitivno je pobjednik dosadašnjeg dijela sezone. Bijeli nakon 15 odigranih kola su na vrhu tablice sa 33 boda dok Rijeka zaostaje pet i Dinamo čak devet bodova.

No, treba istaknuti kako Rijeka ima jednu, a Dinamo čak dvije utakmice manje pa je lako moguće kako će se ta prednost rastopiti. Ipak, navijači Hajduka mogu biti jako zadovoljni kako je Mislav Karoglan krenuo u svom drugom mandatu. Nanizao je odmah četiri pobjede u prvenstvu, a do kraja ove godine preostalo je još četiri kola.

Ipak, trener Hajduka možda neće u svim tim utakmicama moći računati na Niku Sigura. Naime, ovaj mladi 20-godišnji nogometaš dobio je udarac u stopalo tijekom posljednjeg susreta protiv Varaždina. Domaći mediji izvještavaju kako ga zbog toga na terenu neće biti dva tjedna. Njegova rehabilitacija bi trebala završiti do kraja reprezentativne stanke.

Za mladog polivalentnog igrača jedina je dobra stvar što je sada stanka te da bi trebao biti spreman za trenažni proces i nastavak prvenstva.

Inače, radi se o igraču bez kojeg ne možemo zamisliti prvih 11 Hajduka. Niko je zaigrao u svim ligaškim utakmicama, igrao je na poziciji desnog beka i defenzivnog veznog. Upisao je i nastupe u Europi te također za mladu U21 reprezentaciju.

Komentari

komentara

« Povratak