KAKAV PROVOKATOR: Evo zašto je došlo do sukoba u loži u Osijeku!

FOTO: Index

U zadnjem kolu druge hrvatske lige, ili kako se službeno zove SuperSport Prve nogometne lige, Šibenik je u ludom derbiju koji je odlučivao o prvaku i putniku u SuperSport HNL pobijedio Zrinski Osječko 2:0 na Gradskom vrtu. Strijelci su bili Josip Majić i Ivan Božić. Šibenik je tako godinu dana nakon ispadanja izborio povratak u elitu hrvatskog nogometa.

Zrinski je prije zadnjeg kola bio vodeći s 81 bodom, dok je Šibenik imao 79 bodova. Zrinskom je za prvo mjesto i prvu ligu bio dovoljan bod, ali Šibenik je na kraju zasluženo slavio i preskočio rivale na prvom mjestu. Predsjednik Zrinskog Ivan Komak nakon utakmice napao je suce i HNS.

Cijelu utakmicu generalno je, usprkos dobrom nogometu, obilježila nervozna atmosfera. Česti su bili sukobi i uvrede stožera uz aut-liniju, skakalo se na svaku sučevu odluku, a kada je Majić u 35. minuti doveo Šibenik u vodstvo iz penala, došlo je do fizičkog sukoba u loži.

Tamo je sjedila nepoznata osoba u Hajdukovu dresu, koja ga je nakon gola podignula, a ispod dresa bila je majica s pogrdnim natpisom upućenim Slavoncima. Zbog toga je tu osobu domaći navijač gađao plastičnom bocom piva te je došlo do naguravanja koje se smirilo nakon intervencije policije.

BOMBA U MAKSIMIRU: DINAMO DOVODI POJAČANJE IZ TALIJANSKE SERIE A!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak