KAKVA OSVETA: Oglasili se iz Messijevog tabora nakon što je Maradona popljuvao Lionela!

FOTO:

Diego Maradona je prije nekoliko dana iznenadio sve izjavom da Lionel Messi ne može biti lider reprezentacije Argentine jer pred svaku utakmicu čak 20 puta ide u WC. Ponajbolji igrač današnjice  se nije oglašavao, ali je to odlučio odraditi njegov rođak.

Legendarni Diego Maradona je iznenadio argentinsku javnost nakon što je osuo paljbu u medijima po jednom od najboljih igrača svijeta Lionelu Messiju. Maradona je samo nekoliko dana prije toga stao u obranu Messija i poručio da ne može na njemu biti sav pritisak reprezentacije, no promijenio je ploču. Legendarni Diego je poručio da Messi jednostavno ne može biti lider Gaučosa.

I to iz bizarnog razloga jer čak 20 puta ide u WC pred svaku utakmicu, te da se vođa jedne ekipe ne smije tako ponašati. Naravno, Messi nije komentirao ovakvu izjavu Maradone, no u njegovoj obitelji nisu mogli da to prešute.

Na kraju se oglasio njegov rođak Maxi Biancucchi koji je poručio da Maradonu skoro niko više ne shvaća ozbiljno, te da su ga droge jednostavno uništile i da je to tužno gledati. “Tužno je vidjeti šta Maradona priča o Messiju.

Pričao je tako loše o njemu, a svjestan je da je on najbolji igrač svijeta. Već godinama on priča kako je najbolji koji je ikada igrao nogomet i to radi jer se boji te možda i zna da je Messi bolji od njega. Droge su ga uništile i siguran sam da više i ne zna šta priča”, izjavio je Biancucchi.

RONALDO I GRIEZMANN MOGU UČITI OD NJEGA: MODRIĆ U VELIKOM INTERVJUU ZA FRANCE FOOTBALL JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN!

ŠTO JE S NJIMA? Armada poslala ružnu poruku Bišćanu i njegovom pomoćniku!

Komentari

komentara

« Povratak