KAOS U LONDONU: Mateo Kovačić se sukobio s Conteom!

FOTO:

Chelsea i Tottenham odigrali su 2:2 u drugom kolu Premier lige. Goste je poraza spasio Harry Kane u 96. minuti, koji je pogodio glavom nakon kornera Ivana Perišića.

Prethodno je Chelsea poveo golom Kalidoua Koulibalyja u 19. minuti. Tottenham je izjednačio preko Pierrea Emila Hojbjerga u 68. minuti, da bi Reece James zabio za 2:1 u 77. minuti.

Utakmicu su obilježili i sukobi menadžera Thomasa Tuchela i Antonija Contea. Conte je provocirao Tuchela nakon izjednačujućeg pogotka, a Tuchel mu se unio u lice. Potom je Tuchel provocirao Contea kad je Chelsea poveo 2:1, da bi Conte uzvratio istom mjerom kod 2:2 u posljednjim sekundama.

Na kraju utakmice su se skoro i potukli, a sukob se nastavio u tunelu, na putu prema svlačionicama Stamford Bridgea. U njemu, pišu Englezi, sudjelovao je i Mateo Kovačić. Hrvatski veznjak zbog ozljede koljena nije bio u konkurenciji za Chelsea, no imao je što za reći na kraju meča.

Conte je putem nešto dobacivao Kovačiću, koji mu nije ostao dužan. Kovačić, tvrde engleski mediji, urlao je na Contea u tunelu. Usput se verbalno sukobio s Conteovim pomoćnicima.

Nakon utakmice Contea su novinari pitali o sukobu s hrvatskim reprezentativcem. “To nije važno. Takve stvari se događaju kada je strast velika na obje strane. Proslava pogodaka je jasno pokazala što je utakmica značila momčadima, a možda i trenerima”, zaključio je Talijan.

SRAMOTNE RIJEČI: PORTUGALSKI MEDIJI ŽESTOKO NAPALI LIVAJU!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak