SRAMOTNE RIJEČI: Portugalski mediji žestoko napali Livaju!

FOTO:

Hajduk je uspio preživjeti uzvratni susret kod portugalske Vitorije Guimaraes. Bijeli su se unatoč porazu plasirali u Play-off Konferencijske lige, a tamo ih sada čeka Villarreal.

No, u Portugalu je bilo sve samo ne idealna situacija. Na samom kraju utakmice portugalski navijači na teren su ubacivali stolice i pivo, zbog čega je utakmica nakratko zaustavljena. A kada je potpuno završena, došlo je do masovnog naguravanja u kojem je vodstvo Hajduka otpremilo Marka Livaju u svlačionicu kako ne bi dobio drugi žuti karton.

Portugalski portal Maisguimaraes, međutim, piše kako je Livaja provocirao igrače Vitorije. “Livaja je na kraju utakmice provocirao igrače i navijače Vitorije, izazvao je svađu između igrača Vitorije i Hajduka. Prema hrvatskim igračima bačeno je i nekoliko sjedalica. Pomutnja se s užarenim direktorima dvaju klubova nastavila i nakon što su igrači Hajduka otišli u svlačionicu”, piše Maisguimaraes.

“Vitoria je pobijedila, ali Hajduk ide dalje. Na kraju je izbila tučnjava. Borevković je pokušao smiriti bivše suigrače, navijači su bacali stolice, a reagiralo je i osiguranje”, napisala je portugalska A Bola, dok Correio da Manhã navodi: “Završetak utakmice obilježili su kratki trenuci napetosti na terenu između igrača obje momčadi i sudačke ekipe.”

“Nakon posljednjeg sučeva zvižduka na utakmici Vitorije i Hajduka došlo je do vrućih trenutaka. Obje momčadi sudjelovale su u intenzivnoj raspravi u kojoj je došlo i do fizičkog obračuna. S tribina su letjele stolice i drugi predmeti”, objavio je portugalski Record.

“Teren je postao bojno polje nakon završetka utakmice između Hajduka i Vitórije. Provokacije hrvatskih igrača razbuktale su živce i došlo je do sukoba između igrača oba kluba. Strasti su se smirile nakon što su Hrvati ispraćeni u svlačionice. No na terenu, uz tunel prema svlačionicama, ponovno je došlo do strke, ne samo između igrača, već i trenera dvaju klubova. Sa sjevernih tribina, ali i sa zapada, letjele su stolice”, piše Guimaraes Digital.

BARCELONA SLAVILA 6-0: POGLEDAJTE KAKO SE LEWANDOWSKI PREDSTAVIO NAVIJAČIMA

Komentari

komentara

« Povratak