KATALONSKI DIV JE OZBILJAN: Evo koliko je Barcelona ponudila za Brozovića!

FOTO:

Sjajni hrvatski nogometaš Marcelo Brozović sigurno će napustiti talijanski Inter nakon dugih osam i pol godina.

No, pitanje je gdje će nastaviti karijeru s obzirom da ga strani mediji sele u Saudijsku Arabiju odnosno u Barcelonu. Transfermarkt kaže kako bivši igrač Dinama trenutno vrijedi 25 milijuna eura, a ugovor s Interom traje još tri godine.

Katalonski Sport izvještava danas kako je Barcelona poslala službenu ponudu koja iznosi svega 15 milijuna eura. Na prvu se čini kao da taj iznos neće biti dovoljan, s obzirom na to da Inter nije prihvatio ni Al Nassrovu ponudu od 18 milijuna.

Spominje se da bi Talijani za Brozovića mogli tražiti od 20 do 25 milijuna eura. Spominjala se i mogućnost da Barca ponudi Francka Kessieja u zamjenu za hrvatskog reprezentativca, no ta je opcija, čini se, propala. Baš kao i u siječnju kada je bila itekako aktivna priča o tradeu.

Talijanski mediji pak pišu kako bi Brozović radije obukao dres Barcelone nego Al Nassra, no da ga njegovi agenti usmjeravaju prema Saudijskoj Arabiji zbog velike plaće i bonusa za potpisivanje ugovora. Nicolo Schira pisao je da mu Al Nassr nudi trogodišnji ugovor vrijedan 60 milijuna eura….

Komentari

komentara

« Povratak