LEGENDA BRILJIRA: „Bilo bi bolje kad bi nam rekli da ne moramo igrati kvalifikacije nego direktno idemo u Katar…“

FOTO:

Nakon izvučenih kvalifikacijskih skupina u Zurichu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru, ima dosta reprezentacija koje se zadovoljne i vide svoju šansu. Susjedna Srbija nije loše prošla u ždrijebu, jedini opasni protivnik će biti favorit grupe Portugal.

Ostatak skupine čine Irske, Azerbajdžan i Luksemburg, ali susjedi su se puno puta znali „opržiti“ u prošlosti pa u svaku utakmicu trebaju ići s respektom. Legenda srpskog nogometa i Crvene zvezde, Dragan Džajić, nasmijao je svojom reakcijom na sinoćnji ždrijeb.

“Bilo koji izbornik da je birao, ne bi bolje izabrao. Ovo nije dobro, nego odlično. Ajmo se malo nasmijati, bolje bi bilo kad bi ljudi iz FIFA-e rekli – vi Srbi ne morate igrati kvalifikacije. Direktno idete u Katar. Objektivno, ne smijemo biti nezadovoljni, grupa je više nego korektna i imamo dobre šanse.” – rekao je Džajić za Sportklub.

“Ma samo da odemo tamo. Nevjerojatno je što stalno nailazimo na iste protivnike, nikako da se nekih ekipa oslobodimo na ždrijebu. Ali ne smeta.” – zaključio je legendarni nogometaš.

Podsjećamo, ove kvalifikacije će biti nikad napornije jer će se sve odigrati u razdoblju od osam mjeseci.

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: KAPETAN HAJDUKA NAPUŠTA POLJUD I SELI U DRUGOG HRVATSKOG PRVOLIGAŠA?!

Komentari

komentara

« Povratak