LEGENDARNI ĆIRO: „Nemojte žaliti za mnom jer odlazim, a imao sam poziv za trenera Zvezde…“

FOTO:

Osvajač svjetske bronce na klupi Hrvatske u Francuskoj 1998. godine, legendarni Miroslav Blažević, govorio je za srpski Telegraf o karcinomu koji se ponovno vratio. Prvi puta mu je dijagnosticiran prije deset godina, dva puta je bio uspješniji od opake bolesti, no vratila se treći puta.

“Kada vam kažu da imate rak s metastazama, pomisliš da si gotov. Ali ku*ac, ja se ne dam. Borit ću se do kraja protiv ove najopakije bolesti. Metastaze su mi se pojavile na kostima, netko drugi bi digao ruke, ali ja se borim do kraja, do pobjede” – priča neustrašiva ikona.

“Molio bih sve da ne žale za mnom jer sam pred odlaskom. Uvijek sam imao lijep život i od neprijatelja sam napravio makar poluprijatelja, a kasnije i prijatelja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao.” – rekao je Ćiro.

Bivši izbornik Vatrenih otkrio je za srpske medije da je imao ponudu Crvene zvezde.

“Imao sam poziv Ivana Stambolića da preuzmem Zvezdu, neću otkriti koje godine. Sve je bilo dogovoreno, ali su Džajić i Cvetković blokirali uz riječi: ‘Gdje će nam Hrvat biti trener?!’ Nije mi žao jer sam dinamovac i najdraža mi je titula ona iz 1982. godine, kada sam bio ispred Zvezde.” – poručio je Ćiro.

TI SI NOGOMETNI BOG: POGLEDAJTE NESEBIČNU ASISTENCIJU MODRIĆA ZA VINICIUSA JUNIORA!

Komentari

komentara

« Povratak