Lewandowski hrvatskih korijena glavni je kandidat za Ibrahimovićeva nasljednika

FOTO:

Milan je zainteresiran za dovođenje argentinskog napadača hrvatski korijena, a riječ je o Adolfu Gaichu iz San Lorenza kojeg vide kao nasljednika Zlatana Ibrahimovića u napadu.

Gaichev agent nedavno je izjavio kako bi se 21-godišnjak volio preseliti u Italiju i zaigrati za nekog od tamošnjih klubova, a Corriere dello Sport piše da je Milan glavni kandidat.

Na tom transferu radi Ricky Massara kao Milanov skaut za Južnu Ameriku. Otkupna klauzula koju Gaich ima propisanu prema ugovoru iznosi 13 milijuna eura i Milan ju je spreman platiti.

Gaicha uspoređuju s Robertom Lewandowskim zbog visine od 190 centimetara i spretnosti u šesnaestercu.

Dio je seniorske momčadi slavnog argentinskog kluba čiji je veliki navijač papa Franjo, dok je interes za njega od europskih klubova prvi pokazao talijanski Lazio koji je već slao skaute na neke njegove utakmice.

Na sebe je skrenuo pozornost na južnoameričkom U-20 prvenstvu početkom godine kada je protiv Venezuele zabio tri gola, čime je postao treći strijelac natjecanja, s Brazilcem Lincolnom koji je imao isto toliko golova. Argentina je tada završila druga i sada ciljaju na medalju na svjetskoj smotri predvođeni snažnim Gaichem.

SVAĐA NA TRENINGU BARCELONE: POTUKLI SE MESSI I GRIEZMANN!

DAILY MAIL: LIVERPOOL NUDI LOVRENA I 60 MILIJUNA ZA STOPERA KOJEG ŽELI POLA EUROPE

ON SE NE GASI: Ante Rebić zabio protiv AS Rome…

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak