LUDE KOMBINACIJE: Haaland je tek došao u City, a već mu se planira novi veliki transfer, a pazite dobro i gdje

FOTO:

Haaland je došao na Etihad iz Dortmunda za odštetu od 60 milijuna eura i dobio je plaću od oko 20 milijuna eura godišnje.

Transfer norveškog superstara i ponajboljeg napadača današnjice, Erlinga Haalanda, u Manchester City, glavna je tema ovoga ljeta. Pep Guardiola konačno je dovukao izvanserijskog napadača za kojim traga već nekoliko sezona, odnosno, otkako je bivšem napadaču Sergiju Agueru počela padati forma.

Haaland je došao na Etihad iz Dortmunda za odštetu od 60 milijuna eura i dobio je plaću od oko 20 milijuna eura godišnje. Haaland bi trebao ostvariti sve snove Pepa Guardiole, trebao bi biti gol-mašina, trebao bi im olakšati osvajanje prvenstva i donijeti tu toliko željenu Ligu prvaka.

Norveškom napadaču tek je 21 godina i potpuno je jasno da mu City vjerojatno neće biti posljednji klub u karijeri, ali malo tko je očekivao da će se o njegovu sljedećem transferu govoriti, de facto, nekoliko dana nakon što je potpisao za City.

Naime, španjolski Diario As tvrdi kako Real Madrid već sada smišlja plan kako dovesti Haalanda. Navodno, u ugovoru koji je sklopio sa Cityjem, Haaland ima ugrađenu klauzulu od 150 milijuna eura koja će se aktivirati u ljeto 2024. godine.

A baš tada Real Madrid planira zamijeniti Karima Benzemu nekim mlađim, odnosno, planiraju biti prvi koji će aktivirati tu klauzulu i dovesti si Haalanda, koji je zapravo njihova dugogodišnja želja.

BOMBA ZA POČETAK PRIJELAZNOG ROKA: DEJAN LOVREN IDE KOD PONAJBOLJEG TRENERA NA SVIJETU?

Net.hr

Komentari

komentara

« Povratak