MA O ČEMU OVAJ PRIČA? Slovački izbornik nasmijao izjavom poslije utakmice!

FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je još jednom srušila Slovačku i tako sa stilom osigurala Europsko prvenstvo, i to po šesti put u povijesti. No, vrlo humorističan komentar na utakmicu imao je slovački izbornik, Pavel Hapal.

“Moram reći da sam jako razočaran. Mislim da smo mogli puno bolje proći. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako dobro, nismo ušli s Hrvatskom u nadigravanje, trčanje gore-dolje. Dobro smo stajali na terenu, bili smo kompaktni i kontrolirali tijek utakmice. Hrvati su bili i malo nervozni, otišli su na poluvrijeme s 0:1. Nismo to iskoristili”, započeo je priču Hapal, a onda objasnio drugo poluvrijeme:

“U drugom dijelu dogodilo se da smo golove dobili onako kako nismo smjeli – nakon kontri. Drugi je bio iz kornera, ali prije toga je bila kontra. Kad je pao treći gol, bilo je sve gotovo.”, rekao je slovački izbornik koji je potom bacio pravi biser:
“Nismo htjeli dozvoliti Hrvatima da odigravaju kontre, a upravo se to dogodilo. Nismo imali ni sreće, lopte su se njima sretno odbijale u tim akcijama. Zonski smo se branili, ali netko je zakasnio. Želimo zabijati golove iz kornera, ali opet smo ga primili.”.

TO SU MEKUŠCI: BILD OTKRIO POPIS IGRAČA KOJI SU SRUŠILI KOVAČA!

PREKRASNA GESTA: Čondrić i Livaković kupili auto legendarnom treneru golmana!

Komentari

komentara

« Povratak