PREKRASNA GESTA: Čondrić i Livaković kupili auto legendarnom treneru golmana!

FOTO: Patrik Macek/PIXSELL

Dominik Livaković (24) danas je najbolji hrvatski golman, standardni reprezentativac i “jedinica” Dinama, a Josip Čondrić (26) kapetan i najjača karika Istre 1961. A dva ponajbolja golmana HNL-a veže Željko Nježić (73), piše 24sata.

Još dok su bili djeca, on je s njima radio. Po kiši, blatu, vjetru, zimi… Nikad mu nije bio problem. Željko Nježić, poznatiji kao Deda, utjecajan je u golmanskom svijetu. Njegove vježbe, koje su dostupne i na YouTubeu, koristi i veliki Manuel Neuer.

“Deda se još trese zbog ovog dara, nije očekivao. No ovo je samo mali znak pažnje, ne mogu vam opisati koliko smo mu Livaković i ja zahvalni na svemu što je učinio za nas. I danas prati sve naše utakmice, ništa mu ne može promaknuti. Uvijek nam govori što smo dobro napravili, a što je moglo biti bolje. Jednostavno, s njim imamo drukčiji odnos”, rekao je Josip Čondrić za 24sata.

Skromni Livaković nije htio pridavati veliku pozornost svom potezu, smatra da je Deda za sve ove godine rada zaslužio zahvalu. A ona je bila veličanstvena.

“Kako smo došli na ideju? Čuo sam da mu je ‘riknuo’ auto koji je imao godinama. Ma taj je auto skroz zahrđao, ne znam ni koje je godine proizveden, ali znam da je stariji od mene. A ja imam 26 godina! Znao sam kako mu je sljedeći mjesec rođendan, pa sam se sjetio ove ideje i predložio sam je Livakoviću. On se, naravno, oduševio, pa smo odmah krenuli u realizaciju nabave rođendanskog dara za Dedu.”, dodaje Čondrić.

Od ideje do realizacije nije prošlo puno, nekoliko poziva, pregleda i eto novog automobila. Točnije, Opel Corsa iz 2016. godine, čija je vrijednost oko 65.000 kuna, našla se u Dedinu vlasništvu.

“Uz vrhunske golmane, Josip i Dominik izrasli su u vrhunske ljude. Što da vam kažem, šokirao sam se! Sreća da mi je iz Osijeka stigao sin jer sam bio u takvom stanju šoka da nisam mogao ni voziti. Evo, dok razgovaram s vama, još ne vjerujem da je istina. Kad god se čujemo, uvijek me pitaju kako je ‘baka’, to je moja supruga. Tako je oni zovu. Ma hvala dečkima”,  rekao je presretni Deda.

Novinar Marce pitao Olma vraća li se u Barcelonu, evo što mu je odgovorio

Komentari

komentara

« Povratak