MARKO, ISPRIČAVAMO SE I MI: Pjaca se oglasio nakon što je nepoznati medij lansirao lažnu vijest!

FOTO: Hina

Nakon što se u javnosti pojavila navodna izjava Marka Pjace da bi mogao biti na razini Neymara i Edena Hazarda, oglasio se hrvatski nogometaš. Tvrdi da nikad nešto slično nije izjavio.

“Nakon nekoliko dana i bezbroj hrvatskih i talijanskih medija koji su prenijeli moje navodne izjave želim naglasiti kako nikada nisam rekao “da nije bilo ozljede sada bih bio na razini Neymara i Hazarda” ili “bit ću najbolji na svijetu na svojoj poziciji”. Niti bilo što slično tome….

Svatko tko me poznaje zna da tako nešto nikada u životu nisam rekao. Cijenim svakoga, pa tako i sebe, ali ovako nešto nikada nećete čuti od mene”, napisao je Pjaca na Facebooku.

Podsjetimo, Marko Pjaca u ljeto 2016. godine prešao je iz Dinama u Juventus u strašnom transferu vrijednom 23 milijuna eura. Na proljeće 2017. stigla je kobna ozljeda, ali Marko je dokazao kako se može uspješno vratiti pravom nogometu. Juve još uvijek ozbiljno računa na njega, ali prvo će trebati proći posudbe. Ona u Njemačkoj, točnije u Schalkeu, nije bila baš bajna. No, sada je novi početak u Fiorentini.

Statistika kod Pjace kaže, u 8 utakmica uspio je postići pogodak i asistenciju, ali treba uzeti u obzir kako je igrao samo 360 minuta.

IMA TU KVALITETE: PETNAEST IGRAČA IZ HNL-A DOBILO POZIVE ZA NEDAVNI REPREZENTATIVNI CIKLUS!

NOVOPEČENI KAPETAN: „Mandžukiću nedostaje reprezentaciji, Kale je dobrodošao ako…“

Komentari

komentara

« Povratak