NOVOPEČENI KAPETAN: „Mandžukiću nedostaje reprezentaciji, Kale je dobrodošao ako…“

FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL

Stoper turskog Bešiktaša Domagoj Vida, prvi puta se našao u ulozi kapetana na prijateljskoj utakmici protiv Jordana. U pobjedi 2:1 Domagoj je sudjelovao i pogotkom, te će mu taj susret sigurno ostati u dugom sjećanju.

„Velika večer za mene, zahvalan sam izborniku što mi je pružio priliku da budem kapetan. Najvažnije je što smo se vratili na pobjedničke staze nakon četiri utakmice bez pobjede. Mučili smo se, ali uspjeli smo slaviti i nitko se, nasreću, nije ozlijedio.“ – rekao je Vida za intervjuu za portal Goal.hr.

Nezaobilazno je pitanje bilo o neefikasnosti napada i Mariju Mandžukiću.

„Svi su pokazali neke dobre stvari. Svakom je u ovom trenutku teško nadomjestiti Mandžukića i druge igrače kojih nema. Nadam se da će netko proraditi na sljedećem okupljanju pa da će se i zaboraviti Mandžukića, iako u to nisam siguran…“

Zatim je rekao nešto što dosada nije izašlo na svjetlo javnosti.

„Redovito se čujemo s njim, javlja se pri svakom okupljanju. Ispituje nas o stanju u momčadi, o tome kakav je hotel… Nedostaje mu reprezentacija. Mislim da se ipak prerano oprostio!“

MM se očigledno neće vratiti, ali mogao bi ga nadomjestiti Nikola Kalinić.

„Ne trebamo trošiti riječi na njegove igračke kvalitete. Takav bi napadač sigurno dobro došao svakom klubu i reprezentaciji, ne samo Hrvatskoj. Ali sve je na njemu. Mi bismo ga dobro prihvatili. Možemo mi ovako puno pričati, ali u nogometu je uvijek mjerilo samo teren. Ako odluči vratiti se i s izbornikom zakopa ratnu sjekiru, k nama je dobrodošao!“ – zaključio je borbeni branič iz Donjeg Miholjca.

KAKVA OSVETA: OGLASILI SE IZ MESSIJEVOG TABORA NAKON ŠTO JE MARADONA POPLJUVAO LIONELA!

OTOČANI SU PRAVI ŠAŠAVCI: Centarfor Sjeverne Irske uputio neobičnu molbu vlastitim navijačima!

Komentari

komentara

« Povratak