Na ovoj snimci navodno se vidi ubod Michalisa. Slučajno ga je zarezao navijač AEK-a, ne BBB!

FOTO:

Ekipa iz 24sata ekskluzivno je dobila snimku koja je dio policijskog predmeta u istrazi oko smrti AEK-ovog navijača Michalisa i na njoj se, čini se, vidi kako nitko od Bad Blue Boysa nije bio blizu smrtno ranjenog Michalisa kojeg je navodno navijač njegovog kluba nesmotreno zarezao.

Na snimci se vidi kako Michalis i još jedan AEK-ov navijač bježe. Michalis dotiče tog navijača po ramenu, ovaj instiktivno zamahuje. U ruci je imao predmet. Minutu i 17 sekundi kasnije Michalis je iskrvario. Na snimci se vidi kako Michalis (plava majica) trči prema mjestu sukoba gdje su Bad Blue Boysi. Uz njega je i navijač AEK-a (bordo majica) koji u ruci ima predmet umotan u nešto. Dok se približava mjestu sukoba, odmotava taj predmet.

Dolazi do sukoba s BBB-ima. AEK-ovi navijači bježe. Michalis i navijač AEK-a u bordo majici trče jedan blizu drugoga, obojica imaju kacige. U jednom trenutku Michalis dotiče navijača u bordo majici za rame, ovaj instinktivno zamahuje unatrag.

Taj trenutak vidi se na snimci na 1:45. Video možete pogledati OVDJE.

Vidi se da navijač AEK-a u bordo majici ima duži predmet nalik nožu. Čini se da je to trenutak kobne posjekotine koju je zadobio Michalis. Koju minutu nakon toga vidi se da ulazi krvav u kiosk. Tamo je iskrvario i preminuo.

Komentari

komentara

« Povratak