NAJBOLJI ENGLESKI GOLGETER: „Ono što se događalo nekoliko posljednjih dana je sramota!“

FOTO:

Najbolji strijelac engleske reprezentacije i Manchester Uniteda, Wayne Rooney, jako je nezadovoljan odnosom prema nogometašima. Engleska javnost smatra kako se igrači trebaju odreći dijela svog primana tijekom epidemija koronavirusa, isto to smatra britanski ministar zdravstva Mike Hancock. Takav tretman nije dobro sjeo legendi Crvenih vragova…

“Ono što se događalo posljednjih nekoliko dana je sramota. Prvo izjava ministra zdravstva koji je rekao da bi igrači u Premier ligi trebali pristati na smanjenje plaća. Je li to bio očajnički pokušaj da se skrene pozornost s toga kako se vlada nosi s pandemijom?” – poručio je bivši napadač Tri lava.

Isto tako je ljutiti na čelnike Premierlige koji traže odricanje 30 posto primanja.

“Sramota je satjerati igrače u kut kako bi oni platili račun za izgubljene prihode. Kako god pogledate na to, mi ispadamo lake mete i u poziciji smo u kojoj ne možemo ispasti pozitivci. U mom klubu ćemo razgovarati sa svakim igračem, jer možda si neki igrač može priuštiti smanjenje laće za 30 posto, ali možda neki igrači ne mogu pristati na smanjenje veće od pet posto. Mislim kako takvo rješenje ne bi stvorilo probleme u svlačionici” – zaključio je sadašnji igrač drugoligaša Derby Countya.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

HOĆE LI SREBRNI IZBORNIK PRIHVATITI: HNS će ponuditi Zlatku Daliću produljenje ugovora!

Komentari

komentara

« Povratak