HOĆE LI SREBRNI IZBORNIK PRIHVATITI: HNS će ponuditi Zlatku Daliću produljenje ugovora!

FOTO:

Hrvatski nogometni Savez nikako ne želi izgubiti Zlatka Dalića i nudi mu novi ugovor! Javljaju to Sportske novosti, pišu kako ih svi iz Saveza uvjeravaju da će se to vrlo uskoro dogoditi. Zlatko Dalić se trenutno nalazi u Varaždinu, trebao bi popričati s predsjednikom Šukerom i nadajmo se dogovoriti uvjete oko produljenja suradnje.

Nakon osvajanja srebrne medalje na ruskom Mundijalu, HNS je podebljao ugovor Daliću što je sasvim logičan potez. Izbornik je imao brojne milijunske ponude ali ih je redom odbijao, želio je voditi Vatrene na otkazanom Europskom prvenstvu. Sada su njegov obaveze završile jer su otkazane sve reprezentativne utakmice u lipnju, iduće okupljanje bi se trebalo dogoditi tek za Ligu naciju u rujnu kada su na programu Portugal i svjetski prvak Francuska.

Unatoč recesiji uslijed pandemija korone, Savez se zasada nije odlučio na rezanje plaća. Postavlja se pitanje kolika bi bila visina ugovora, pretpostavlja se da bi on bio produljen na dvije i pol godine, do završetka Svjetskog prvenstva u Kataru.

Dalić je napravio sjajnu gestu i odrekao se državnih primanja dod 24 tisuće kuna mjesečno, za očekivati da će ugovor biti produljen po istim, ako ne i boljim uvjetima.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

Komentari

komentara

« Povratak