NAJEŽIT ĆETE SE KAD PROČITATE ŠTO PIŠU STRANI MEDIJI: “Ranjeni Duvnjak nosio je Hrvatsku do finala!

FOTO:

Hrvatska se plasirala u finale Europskog prvenstva 29:28 pobjedom protiv Norveške nakon dva produžetka u polufinalu u Stockholmu. Pogodak za prolazak u finale postigao je Željko Musa pet sekundi prije kraja susreta.

Domagoj Duvnjak s osam i Igor Karačić sa šest golova predvodili su Hrvatsku, dok Norveškoj nije bilo dovoljno ni 10 pogodaka Sandera Sagosena. Nije to prošlo nezamijećeno ni u stranim medijima.

“Stari majstor Domagoj Duvnjak (31) treći je put uveo Hrvatsku u finale Europskog rukometnog prvenstva te lišio budućeg klupskog kolegu iz Kiela Sandera Sagosena (24) prigode da s Norveškom osvoji prvi naslov”, piše njemački Bild oduševljen predstavom hrvatskog kapetana.

“Hrvatska je ušla u svoje treće finale Eura nakon povijesnog trilera od 80 minuta. Heroj utakmice bio je Domagoj Duvnjak koji je ranjen nosio Hrvatsku do finala”, piše Planet Handball.

“Čudo nad čudima Hrvatske. Slomljeni i istrošeni igrači slomili su Norvežane, potpuno su uspavali Sagosena”, piše Eurosport, a Euro News navodi kako je Duvnjak još jednom pokazao što znači biti kapetan reprezentacije svoje zemlje.

BREAKING NEWS: GOTOVO JE! DANI OLMO IMA NOVI KLUB!

KAKAV JE TO IGRAČ: Pogledajte zašto je Duvnjak najbolji igrač svijeta. Ovo može napraviti samo on

Komentari

komentara

« Povratak