NAVIJAČI SU U ŠOKU: Messi objavio kad će u mirovinu, ali dao je vrhunsko obećanje navijačima!

FOTO:

Lionel Messi, sad već možemo reći legendarni argentinski nogometaš, dao je vrlo zanimljiv intervju u kojem je otkrio nekoliko novosti. Vrlo vjerojatno najbitnija vijest je ta o umirovljenju jer navijači Barcelone teško će ga preboljeti…

JESTE LI IZNENAĐENI?

Lionel Messi je nagovijestio da bi se mogao povući iz svijeta nogometa, ali obećava prije toga navijačima jednu veliku nagradu. Legenda kluba osvojila je najviše trofeja od bilo kojeg igrača Barcelone. Ima ih čak 33 što je nevjerojatna brojka! Drugi je Iniesta koji ima 32.

Argentinac je prošle sezone potpisao novi ugovor, što znači da će biti najmanje na Nou Campu do 2021. godine. Messi je i dalje glavni čovjek na Nou Campu, a to je dokazao i u Barceloninoj pobjedi od 8-2 protiv Huesce u nedjelju.

Messi je postigao dva gola i dvije asistencije u toj utakmici, ali je izazvao veliki strah nakon što je rekao da bi mogao otići u mirovinu nakon isteka njegovog trenutačnog ugovora. “Vidim se u nogometu dok mi ne istekne ugovor”, rekao je u intervjuu nakon utakmice.

“Onda ćemo razgovarati sa klubom, da bi znao da li moram otići ili ne. Nisam zabrinut.” No, napadač je  također obećao navijačima osvojiti barem još jedan europski naslov prije odlaska u mirovinu.

Ostaje za vidjeti je li ovo samo igra za upravu kluba iako će Leo 2021. godine imati 35. godina…

JE LI OVO PRAVI NAČIN? NOVI IZBORNIK ŠPANJOLSKE UVEO DRASTIČNE MJERE ZA SVOJE REPREZENTATIVCE!

DOBRODOŠAO NATRAG: Joe Šimunić se vraća u hrvatsku reprezentaciju!

Komentari

komentara

« Povratak