NE MOŽE IM NITKO NIŠTA: City izbjegao kaznu od UEFA-e, pa će sada spiskati 150 milijuna eura na ovaj dvojac!

FOTO:

Manchester City-evi navijači danas su imali zaista poseban dan. Prvo ih je dočekala vijest kako je Međunarodni sud za sportsku arbitražu presudio u njihovu korist. U prijevodu ‘Građani’ će i naredne sezone igrati u najelitnijem nogometnom natjecanju, Ligi prvaka.

Podsjetimo, City je kažnjen od strane UEFA-e zbog kršenja financijskog fair play-a ali to je sada zaista manje bitno. Kazna je bila ta da dvije godine neće moći igrati u Ligi prvaka te su morali platiti iznos od 30 milijuna eura. Na kraju će samo morati platiti 10 milijuna eura.

Drugu odličnu vijest za Cityeve navijače lansirao je Guardian. Ovaj moćni engleski klub spreman je spiskati oko 150 milijuna eura na pojačanja. To je i dalje strašan iznos s obzirom na pandemiju koronavirusa koja je uvelike paralizirala nogometni svijet. City je u posljednje tri sezone potršio čak 600 milijuna eura na odštete igrača. Kako sada stvari stoje izgleda da će Pep Guardiola uvelike pojačati zadnju liniju.

Naime, ove sezone imali su velikih problema s ozljedama pa su mnogi pričali da je to glavni razlog što su toliko zaostajali za Liverpoolom.

Bayernov David Alaba prvi je na njegovoj listi. Sjajni austrijski branič može podjednako dobro igrati kao stoper i kao bek, a upravo ga je Pep postavio na tu poziciju kad je vodio klub Bayern. Osim Alabe, Pep navodno ozbiljno razmatra i dovođenje sjajnog Koulibalyja, Napolijevog stopera koji je već godinama jedan od najboljih na svijetu.

JE LI U PRAVU? IGOR TUDOR BOCNUO DINAMO NAKON POBJEDE…

KEK NA KORAK DO DINAMA: Slovenci otkrili koliko mu nudi Dinamo!

ŠTO KAŽETE NA OVO? KLOPP OBJAVIO KAD ODLAZI IZ LIVERPOOLA!

Rusija, Italija, Turska? Ne, Mandžukić je objavio gdje je došao i srušio Instagram

Komentari

komentara

« Povratak