NEOBIČAN UDARAC ZA SUSJEDE: Poznati Srbin odbio ići na Europsko prvenstvo!

FOTO:

Srbija se plasirala na Europsko prvenstvo nakon čak 24 godine čekanja. Iako bez konkretnog rezultata (prolazak skupine nisu ostvarili) naši susjedi barem su od 2002. godine četiri puta bili na Svjetskom prvenstvu dok su samo dva puta propuštali najveće natjecanje (2002 i 2014).

No, kako to biva kod naših susjeda, uoči popisa igrača za Euro došlo je do skandala. Naime, na širem popisu našao se 28-godišnji Nemanja Radonjić koji ima 44 nastupa u dresu Srbije.

Radonjić je na dan objave konačnog spiska odlučio odustati od nastupa za Srbiju dok je god Piksi izbornik, nezadovoljan statusom koji ima kod njega. Stojković je redovno koristio Radonjića otkako je izbornik, pa tako i na SP-u prije dvije godine, ali većinom kao rezervu.

Osim toga, bio mu je krilni bek koji pokriva cijelu stranu, što nije Radonjićeva pozicija. Piksi ga nije zvao za prijateljske utakmice u ožujku, ali ga je uvrstio na daleko najbitniji spisak. Radonjić se sada na dulje vrijeme otpisao iz reprezentacije Srbije, s obzirom na to da je Piksi nedavno produljio ugovor kao izbornik do SP-a 2026.

Radonjić ima buran odnos i s Ivanom Jurićem. Temperamentni hrvatski trener Torina nikako ne trpi mušičavog srpskog ofenzivca.

OVO ĆE ODJEKNUTI: KALINIĆ OTKRIO ŠTO ĆE BITI S LIVAJOM I PERIŠIĆEM, PA SOČNO SPUSTIO IZBORNIKU DALIĆU!

Komentari

komentara

« Povratak