NIKAD BLIŽE LIJEPOJ NAŠOJ: Evo gdje će se 2026. godine igrati finale Lige prvaka!

FOTO:

Pred nama su finala Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske lige, a europska nogometna krovna organizacija (UEFA) danas je donijela veliku vijest.

Naime, Puškaš Arena u Budimpešti bit će domaćin finala Lige prvaka 2026., priopćila je u srijedu UEFA nakon sastanka izvršnog odbora u Dublinu. Ne računamo li Kup prvaka, to je lokacija najbliža Zagrebu na kojoj se igralo finale Lige prvaka. Kup prvaka se tri puta igrao u Beču.

Odluka o mjestu održavanja finala 2027. odgođena je do rujna pod uvjetom da Talijanski nogometni savez dostavi informacije o planovima obnove za stadion San Siro u Milanu, stoji u priopćenju UEFA-e. Finale Lige prvaka za žene 2026. igrat će se na stadionu Ullevaal u Oslu, odlučio je UEFA-in odbor.

Nova procedura nadmetanja bit će otvorena za odabir domaćina finala Lige prvaka za žene 2027. nakon što ponuda Stuttgarta nije uzeta u obzir jer su Njemačkoj dodijeljena dva druga finala 2026. i 2027., dodala je UEFA.

Njemački Stadion Frankfurt bit će domaćin finala Europske lige 2027., dok će se finale Europske konferencijske lige 2026. održati u RB Areni u Leipzigu, također u Njemačkoj. Istanbulski Besiktas Park bit će domaćin finala Europske lige 2026. i 2027. finala Europske konferencijske lige.

POZNATI NOVINAR OBJAVIO: VELIKO IME STIŽE U HAJDUK!

Komentari

komentara

« Povratak