O čemu ovaj priča? „Osim Brazila, na prvenstvu u Rusiji nema reprezentacije koja bi bila bolja od Italije!“

FOTO:

Uz Nizozemsku, Italija je definitivno jedna od najvećih reprezentacija koja se nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Podsjetimo, u dodatnim kvalifikacijama izbacila ih je Švedska.

O čemu on to?

Činjenica je kako su se do sad od Mundijala već oprostile velike reprezentacije poput Njemačke, Španjolske, Argentine, Portugala, a da su u prvi plan izbile mnoge marginalizirane momčadi. Međutim, talijanski izbornik, Roberto Mancini nije nimalo impresioniran viđenim na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Štoviše, mnoge je iznenadio svojom izjavom:

„Prema onome što sam do sad gledao, osim Brazila, na prvenstvu u Rusiji nema reprezentacije koja bi bila bolja od Italije.”, izjavio je novi talijanski izbornik Mancini te nastavio:

„S kim god od Tallijana razgovaram o Svjetskom prvenstvu, svi smo uvjereni da bismo mogli dosta u Rusiji, posebno kada vide kakve momčadi igraju tamo. Razočaravajuće je gledati SP bez Italije no ipak, nije sve tako negativno. Poražavajuće je da nismo na SP-u, ali stvorili smo novu grupu igrača koja može mnogo pokazati u budućnosti.”

E pa gospodine Mancini, sretno vam bilo!

DAVOR ŠUKER SREDIO: Duje Ćaleta Car pred transferom karijere!

Komentari

komentara

« Povratak