OBRAT U „SLUČAJU ĆALETA-CAR“: Gračan otkrio da ipak klub nije kriv što Duje ne ide na U-21 EURO!

FOTO:

Mlada hrvatska reprezentacija za nešto više od tjedan dana kreće na Europsko prvenstvo do 21 godine u Italiju i San Marino.

Izbornik otkrio istinu…

Izbornik naše U-21 reprezentacije jučer je objavio popis igrača na koje računa na predstojećem Europskom prvenstvu. Mnoge je iznenadilo da među odabranima nije ključan igrač obrane, Duje Ćaleta-Car.

Kao objašnjenje, navedena je činjenica kako mu njegov klub Olympique iz Marseillea ne dopušta nastupe za mladu reprezentaciju.

I sam se igrač još jučer požalio na nedostatak pravog odmora:

„Pripreme za novu sezonu počinju već 1. srpnja, a novi trener želi da sam od početka prisutan i da prije toga imam kvalitetan odmor. Činjenica je da zbog dugog boravka u Rusiji nisam imao pravi odmor, što se kasnije odrazilo na moje igre u klubu. Željan sam kontinuiteta u klubu. Znam da jedino tako mogu ostvariti svoj potencijal te dugoročno biti kandidat za hrvatsku A-reprezentaciju što mi je svakako jedna od ambicija u karijeri. Za hrvatske mlade reprezentacije odigrao sam 43 utakmice te sam nastupao na Europskom i Svjetskom prvenstvu U-17 što dovoljno govori kolika mi je čast uvijek i svugdje braniti boje Hrvatske.”

Ipak, uzbornik Gračan je tijekom današnjeg dana otkrio kako su se stvari, uz dobru volju, mogle sasvim drugačije riješiti:

„Mislim da je uz želju i motiv igrač mogao biti s nama.”, rekao je izbornik za Hrvatski radio pa zaključio:

„Ćaleta-Car jedan nam je od ključnih igrača, ali poštujemo njegovu odluku. Uostalom, atmosfera u ekipi dobra je i ne treba nam nezadovoljstvo u svlačionici.”

DALIĆ LJUT UOČI WALESA: Ne znam tko je donio ovakvu odluku, pa mi smo viceprvaci svijeta?!

PONAVLJA SE 2006. GODINA? Evo tko je glavni favorit za osvajanje Zlatne lopte!

Komentari

komentara

« Povratak