OVO ĆE BITI SHOW: Dinamo i Hajduk u borbi za istog igrača!

FOTO:

Jučer navečer lansirana je velika vijest kako se sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić, raspituje o eventualnom dolasku mladog napadača Belje iz njemačkog Augsburga.

Sportske novosti potvrdile su kako je Augsburg dozvolio Belji da potraži novi klub u koji će otići na posudbu kako bi dobio toliko potrebnu minutažu. 22-godišnji hrvatski napadač ove sezone na terenu je proveo svega 590 minuta te je postigao dva pogotka. Zvuči nestvarno, ali je ipak nekako skupio 27 nastupa. No, naravno, uglavnom je ulazio s klupe.

No, nije samo Hajduk u igri. SN također pišu kako Dinamo uopće nije odustao od bivšeg igrača Osijeka. On je već bio mnogo puta povezan s Dinamo, još dok je trener bio Ante Čačić, ali to se nikada nije realizira pa je Dion otišao u inozemstvo.

Još uvijek se ne zna kakva je sudbina Petkovića jer ga se stalno spominje u raznim kombinacijama za inozemni transfer. U slučaju njegovog odlaska, Dinamo bi onda sigurno išao po Belju. No, tu se nešto pita i Hajduk koji je također ozbiljno zagrizao.

PRIJELAZNI ROK JE OTVOREN: PROCURILA DINAMOVA LISTA ŽELJA!

Komentari

komentara

« Povratak