OVO SE NE ODBIJA: Osijek dobio nestvarnu ponudu iz Italije! Ruši se rekord…

FOTO:

Sportske novosti javljaju kako se Osijek našao u teškoj situaciji. Naime, oni saznaju kako će Boško Šutalo ipak napustiti hrvatskog prvoligaša te se zaputiti u Italiju.

Klub koji ga žarko želi je Atalanta iz Serie A, klub koji u proteklih nekoliko sezona igra sjajan ofenzivni nogomet, a nagrada je stigla u obliku povijesnog igranja u grupnoj fazi Lige prvaka gdje su se sreli s našim Dinamom.

“Jedino mogu potvrditi kako je Atalanta zainteresirana za Šutala i njegov transfer, ali nije i jedina”, kazao je sportski direktor Bijelo-plavih Alen Petrović.

Šuškati se počelo o tom transferu prije nešto više od deset dana u vrijeme dok se prvoligaš s Drave nalazio na pripremama u Španjolskoj, ali više od onoga što je izjavio Petrović doznati se nije moglo. Sve informacije vezane uz transfere igrača, dolaske ili odlaske u Osijeku skrivaju kao zmija noge. Zavjet šutnje, što drugo.

A da se nešto ozbiljno događa, to je jedino sigurno. Talijanski su mediji već pisali kako klub iz Bergama nudi Osijeku 2,5 milijuna eura. Sada su otišli i korak dalje, pa su iznos udvostručili, a 5 milijuna eura već je vrtoglava brojka na koju je teško ostati imun. Atalanta je očito uporna, ili pod svaku cijenu želi ostaviti takav dojam, ali zamahnula je milijunima koji u najmanju ruku Osječane tjeraju na ozbiljno razmišljanje.

Kada bi doista njena ponuda bila takva, onda bi to bio top iznos, najveći koji je prvoligaš iz grada na Dravi ikad ostvario u nekom transferu svog igrača.

Do sada je to iznos koji je platio Glasgow Rangers, 2,75 milijuna eura za kupnju Erosa Grezde koji se nakon godinu i pol dana za “siću”, kako se hvale u Osijeku, vratio u njihov klub. Ponudu Atalante, ako je stvarna, u najmanju se ruku mora ozbiljno razmotriti.

Da nije jedina zainteresirana za Boška Šutala, kako uporno ponavljaju u Osijeku, može se protumačiti i kao ‘nabijanje cijene. Ili da je stvarna mogućnost realiziranja i novčano izdašnijeg transfera. U Gradskom vrtu se ni ne trude obznaniti istinu, a ni zaustaviti netočne vijesti. Kao da im je svejedno. A ne bi trebalo biti.

NAJEŽIT ĆETE SE KAD PROČITATE ŠTO PIŠU STRANI MEDIJI: “RANJENI DUVNJAK NOSIO JE HRVATSKU DO FINALA!

JOŠ JEDAN IZLAZNI TRANSFER: Hajduk prodao igrača za samo 150 tisuća eura!

Komentari

komentara

« Povratak