PA OVO JE KATASTROFA: Objavljen dres u kojem će Hrvatska navodno igrati na Euru

FOTO:

Footy Headlines, stranica koja već godinama prije sportskih brendova objavi izgled novih dresova, objavila je dres u kojem bi Hrvatska trebala igrati sljedeće dvije godine.

Prije mjesec dana objavljen je računalni dizajn dresa i navijači su bili razočarani njegovim izgledom, a HNS je demantirao da će reprezentacija na Euru igrati u tom dresu, ali sada društvenim mrežama kruže fotografije dresa koji je već izrađen.

Dizajn dresa podsjeća na QR kod s puno više kvadratića nego što smo navikli. Na dresu se nalaze sitni kvadratići, malo veći i oni najveći, koji su ranije jedini bili na dresu. Hlačice i štucne bit će bijele boje, a stražnja strana dresa ostala bi crvena.

HNS je u listopadu demantirao da će Hrvatska igrati u ovim dresovima.

“Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvenstvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine. Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.”

BOMBA NA POLJUDU: PROSLAVLJENI HRVATSKI REPREZENTATIVAC I JEDAN OD „ĆIRINIH SINOVA“ POSTAJE SPASITELJ HAJDUKA!

NEVJEROJATNA BAHATOST: Evo što engleski mediji pišu o Vatrenima!

NEVJEROJATNA BAHATOST: EVO ŠTO ENGLESKI MEDIJI PIŠU O VATRENIMA!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak