BOMBA NA POLJUDU: Proslavljeni hrvatski reprezentativac i jedan od „Ćirinih sinova“ postaje spasitelj Hajduka!

FOTO: HNTV

Ponovno je nemirno na Poljudu, Hajduk je doživio pravi debakl u Jadranskom derbiju kontra Rijeke i po tko zna koji puta se sprema na temeljite promjene. Nedavno je iz kluba otišao donedavni sportski direktor Saša Bjelanović, njegove poslovne poteze su mnogi dočekali s velikim kritikama.

Sasvim je jasno do Bijelima treba novo ime, Sportske novosti su lansirale priču da u slavni hrvatski klub dolazi proslavljeni Vatrenih i osvajač svjetske bronce – Mario Stanić! Popularni Stana i predsjednik Marin Brbić prije dva tjedna su sjeli za zajednički stol, čelni čovjek splitskog kluba mu je iznio svoje planove i sada se čeka odgovor bivšeg asa Chelseaja, Parme i Club Bruggea.

Navodno Stanić zaista ozbiljno razmišlja o toj ponudi pa si je uzeo vremena za razmišljanje. Ukoliko prihvati tu funkciju sasvim je jasno da će raditi po njegovoj viziji, nikakvi menadžeri i Udruge neće se moći mješati u politiku kluba, kao što je bio slučaj dosada. Isto tako, sportski direktor bi trebao odlučiti o sudbini trenera Damira Burića, publika zaziva njegov odlazak ali on ne želi odstupiti s mjesta šef stručnog stožera.

Stanić je završio karijeru prije 15 godina, dosada se dokazao pisajući sjajne kolumne za naše portale. Svojim britkim i svima razumiljivim komentarima u potpunosti je secirao glavne probleme naših klubova, HNS-a i domaće lige.

No, ako od dogovora ne bude ništa, možda je najbolje da se Hajduk okrene provjerenom imenu iz svoje Akademije. Radi se naravno o prekaljenom i svjetski poznatom, Bori Primorcu, sadašnjem šefu omladinskog pogona.

ZANIMLJIVA IZJAVA SRPSKOG IZBORNIKA O MOGUĆEM SUSRETU S HRVATSKOM NA EURU

PALE SU TEŠKE KRITIKE: “Za Hajduk igraju drugoligaški igrači, ovo je povijesna sramota!”

Komentari

komentara

« Povratak