POČELA POBUNA!? Modrić stao uz Kloppa! Otvoreno napao FIFA-u i UEFA-u!

FOTO:

Kevin De Bruyne, Toni Kroos, Joachim Löw, Dejan Lovren i Jürgen Klopp posljednjih su tjedana naglašavali strahovito zgusnut nogometni raspored zbog kojeg nogomet pati. Od početka nove sezone u kolovozu i rujnu sva su se natjecanja počela igrati u ludom ritmu.

Klubovi, posebno oni koji igraju i Europu, nastupaju u prosjeku svaka tri dana, a na to se nadovezao reprezentativni nogomet s Ligom nacija kao i suludim prijateljskim utakmicama. Uefa i Fifa nisu nimalo pomogle.

Nogometašima je, čini se, pukao film, što potvrđuju i svježe izjave Luke Modrića. Uoči utakmice Intera i Real Madrida hrvatski je kapetan na presici govorio o paklenom rasporedu i tako se obrušio na Fifu i Uefu kojima je bitna samo zarada, prenosi index.hr.

“Previše je utakmica, svaka tri dana. Oni uvijek žele više utakmica, natjecanja, a nitko ne pita za zdravlje igrača. Puno je ozljeda… Još više igrača će se ozlijediti i tko će onda igrati te utakmice? Međutim, sumnjam da će sve ovo što govorim išta promijeniti.”

Na ovo se idealno veže performans Jürgena Kloppa u nedjelju nakon Liverpoolove pobjede 3:0 protiv Leicestera u Premiershipu. Klopp je davanje izjava za nositelje televizijskih prava iskoristio za bijesan monolog usmjeren upravo protiv TV kuća.

PROBLEMI ZA ZVIJEZDU: CRISTIANO RONALDO ŽELI ZAVRŠITI KARIJERU U ISKLJUČIVO JEDNOM KLUBU, A ONI GA NE ŽELE!

Komentari

komentara

« Povratak