Pogledajte kako izgleda: Mbappe trenirao s posebno dizajniranom maskom!

FOTO:

Najbolji francuski nogometaš Kylian Mbappe bi usprkos lomu nosa u utakmici protiv Austrije mogao biti u sastavu Tricolora u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva protiv Nizozemske. Dan nakon susreta s Austrijom iz Francuskog nogometnog saveza naveli kako se Mbappe neće podvrgnuti operativnom zahvatu tijekom Eura, već će dobiti zaštitnu masku i nastaviti s igranjem.

Kylian je danas odradio prvi trening s posebno dizajniranom maskom u bojama francuske zastave. Podsjetimo, Mbappe je licem žestoko udario u rame austrijskog igrača Dansa i ozbiljno ozlijedio nos. Uz dosta krvi i sa slomljenom kosti je morao napustiti travnjak.

Francuski RMC danas je pisao kako će Mbappe nakon treninga s maskom odlučiti može li igrati s njom ili bi mu smetala. RMC dodaje da je Mbappe u srijedu lagano trenirao sa zavojem na nosu, ali nije sudjelovao s ostatkom ekipe već je vježbao sam. Ono što ohrabruje francuske navijače je činjenica da Mbappe po svaku cijenu želi biti u momčadi u petak navečer protiv Nizozemske.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

NIKADA SE NIJE TAKO PONAŠAO: POGLEDAJTE ŠTO JE MODRIĆ NAPRAVIO NAKON ŠTO GA JE DALIĆ IZVADIO IZ IGRE!

Komentari

komentara

« Povratak