Novinar Marce pitao Olma vraća li se u Barcelonu, evo što mu je odgovorio

FOTO: Marca

Dani Olmo, najbolji igrač Dinama, dobio je prvi poziv u reprezentaciju Španjolske. Izbornik Robert Moreno pozvao ga je za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Malte i Rumunjske. (index.hr)

“Radio sam puno da bih se našao tu gdje sam sad. Reprezentacija je oduvijek bila moj san i sada mogu uživati u trudu koji sam uložio da ostvarim san. Sljedeći san je da postanem još veći nogometaš”, rekao je Olmo u intervjuu za Radio Marcu.

Nenad Bjelica, trener Dinama, često kaže da nikad nije trenirao kvalitetnijeg igrača od Olma.

“Bjelica je neopisivo važan za mene. Puno mi je pomogao. Surađujemo već nekoliko godina i dao je smjernice mojoj karijeri, daje mi potporu. Mogu s njim o svemu razgovarati i on je ključ uspjeha Dinama ovih godina. Siguran sam da bi mogao trenirati velike klubove.”

Olmo je karijeru počeo u Barceloni, a onda iznenađujuće otišao u Dinamo.

“Ljudi su se pitali zašto sam došao u Dinamo u mojim godinama. Dobio sam priliku igrati s prvom momčadi i to mi je puno pomoglo. Tako sam donio odluku. Prihvatili su me, sazrio sam ovdje i kao osoba i kao nogometaš.”

Barcelona je i jedan od klubova koji se spominje kao buduća Olmova destinacija. Novinara Marce zanimalo je hoće li se Olmo vratiti na Camp Nou.

“Barcelona je bila moj dom nekoliko godina, čuvam posebne uspomene o njoj, ali sada sam u Dinamu i samo sam koncentriran na Dinamo.”

HOĆE LI BITI NAJVEĆI FLOP SEZONE? GRIEZMANNOVE BROJKE POSTAJU ZABRINJAVAJUĆE

KOVAČ IPAK NIJE KRIV: Robert Lewandowski otkrio najveći problem Bayerna!

Komentari

komentara

« Povratak