PRIJETI LI REALU VELIKI RASPAD? Poznati trener žestoko spustio Hazardu i Zidaneu!

FOTO:

Ne prestaju sijevati nevjerojatne kritike na račun Real Madrida i njihovog trenera, Zinedine Zidanea. Nova kritika dolazi iz Francuske, a uputio ju je poznati trener Rolland Courbis, koji danas radi kao asistent u francuskom drugoligašu Caenu.

“Kad je dolazio u Real Madrid, na Hazarda su mnogi gledali kao na lokomotivu koja će vući klub, a on se pokazao kao debeli teretnjak”, rekao je za RMC Rolland Courbis, bivši trener niza francuskih klubova, a danas pomoćnik u Caenu koji je na zahtjev Zinedinea Zidanea surađivao i s Hazardom tijekom priprema, prenosi index.hr.

Courbisu je najveći trenerski uspjeh u karijeri finale Kupa UEFA s Marseilleom 1999. godine, a kao igrač dva puta je osvajao francusko prvenstvo s Monacom, 1978. i 1982. godine.

“Hazard je u klub stigao sa šest ili sedam kilograma previše, to je neprofesionalno. On je lijenčina koja nikad nije trebala potpisati za Real Madrid”, sipao je Courbis za RMC.

Belgijac je u Real Madrid stigao za 100 milijuna eura ovoga ljeta kao čovjek koji je trebao biti sljedeći vođa momčadi nakon što je Ronaldo otišao u Juventus. Zasad, najviše zbog ozljeda, to nije postao. Courbis nije štedio ni Zidanea.

“Vratio se u Real kao mesija, trebao je spasiti klub, a on niže loše odluke jednu za drugom. Najveći problem bio mu je transfer Pogbe i kad to nije uspio riješiti, sve se raspalo”, rekao je Courbis.

BOMBA OD TRANSFERA: DINAMU SU SE JAVILA TRI VELIKANA ZA OLMA!

TRESE MU SE STOLICA: Zidane je bivši, a evo tko dolazi na klupu Reala!

Komentari

komentara

« Povratak