RAKITIĆ LEGENDARNOM KUKOČU: „Ti si za hrvatski narod poput Jordana i Messija!“

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić videopozivom je ugodno iznenadio legendarnog košarkaša Tonija Kukoča. Nekadašnje zvijezde Barcelone i Chicago Bullsa imale su ugodan razgovor za Youtube kanal NBA lige, nakon kojeg je pao dogovor.

Toni će posjetiti Ivana u Sevilli i odigrati partiju golfa u resortu nedaleko njegovog doma, a Ivan će s Tonijem u Chicagu posjetiti Bullse, piše portal 24 sata.

“Jako sam sretan što sam ovdje s tobom. Ono što si napravio tijekom dugogodišnje NBA karijere i ono što radiš danas je neizmjerno za cijelu Hrvatsku. Hvala ti puno na tome.” – rekao je Rakitić za Kukoča preko videopoziva iz Seville.

“Pratim nogomet i dijelim isti osjećaj kao i ti. Otac mi je bio nogometaš i on me uveo u taj sport. Pratio sam te tijekom karijere, dok si igrao u Barceloni koja mi je jedna od najdražih momčadi, ali i u reprezentaciji. Na Svjetskom prvenstvu ste bili odlični i učinili Hrvate ponosnima.” – uzvratila je komplimentima košarkaška ikona.

“Ono što su Michael i Leo mnogima, to si ti za hrvatski narod. Ti si naš Jordan i svi smo jako ponosni.” – rekao je Rakitić, a Kukoč odgovorio:

“Zbilja ti hvala! Cijenim kada mi to kaže osoba kao što si ti jer igraš na zavidnoj razini, bilo da se radilo o reprezentaciji ili u klubu.”

Podsjetimo, Kukoč je u dresu Bullsa osvojio tri naslova prvaka u NBA-u, dok je Raketa u Barceloni uzeo Ligu prvaka.

KUGLICE SU ZAPLESALE: DOBILI SMO SPEKTAKULARNE DODATNE KVALIFIKACIJE ZA ODLAZAK U KATAR!

Komentari

komentara

« Povratak