Rebić očitao lekciju suparniku koji ga je pokosio i dobio crveni: Diži se, ne glumi!

FOTO:

Ante Rebić u 45. minuti utakmice Sassuolo – Milan u 35. kolu Serie A podnio je žrtvu kako bi njegova momčad pola utakmice imala igrača više.

U zadnjoj minuti prvog dijela na njega je opasno i s leđa startao suparnički veznjak Mehdi Bourabia. Rebić se dobro zagradio, pa je neoprezni Bourabia umjesto lopte s obje noge pokupio stajaću nogu napadača Milana.

Start je bio jako opasan i potencijalno pogibeljan po Rebića, ali srećom završilo je bez težih posljedica za njega. Zato je najtežu disciplinsku posljedicu za ovu opasnu glupost dobio Bourabia.

Usprkos tome što je već imao žuti karton, ušao je u Rebića. Sudac Luca Pairetto pokazao mu je drugi žuti karton, ali je morao pričekati da Bourabia završi s valjanjem i glumom da je prilikom starta kojim je mogao slomiti Rebićevu nogu, teško ozlijeđen napadač, a ne žrtva.

Rebić mu je na to prišao i rekao da prestane glumiti i da se odmah ustane.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku opasnog starta na Rebiću možete pogledati OVDJE.

MANDŽO IS BACK: SUPER MARIO POTPISUJE ZA TALIJANSKI KLUB!

ONI TVRDE DA ĆE TO BITI NAJLUĐI TRANSFER: Ronaldo napušta Juventus i prelazi u redove jednog od najbogatijih klubova u Europi!?

Komentari

komentara

« Povratak