SADA JE SVE POZNATO: Evo protiv koga će Hrvatska igrati u osmini finala Eura ukoliko sutra pobijedi Italiju!

FOTO:

Večeras su odigrane prve utakmice trećeg kola na Europskom prvenstvu. Naravno, radi se o skupini A gdje smo vidjeli remi 1:1 između Švicarske i Njemačke, dok su Mađari u praktički posljednjem napadu došli do pobjede protiv Škotske 1:0.

Njemačka je tako sa stilom otišla u osminu finala kao prvoplasirana reprezentacija u skupini A, dok je Švicarska ostala na drugom mjestu. Mađarska je treća sa tri boda, ali sada će morati pričekati zaplete u preostalim skupinama i nadati se da će tri boda biti dovoljno za nokaut fazu. Zasad jedino znamo da su u osmini finala još Španjolska i Portugal.

A sutra ćemo dobiti drugog putnika iz skupine B gdje se nalaze Španjolska, Italija, Albanija i naša Hrvatska. Kao što smo već rekli za Furiju, oni su sigurno prvoplasirani s obzirom da su upisali dvije pobjede. S druge pak strane kao drugi će iz skupine ići Italija ili Hrvatska, dok se zaista male šanse daju Albancima.

No, jedno je sigurno. Tko bude drugi u skupini B, on će u osmini finala Europskog prvenstva igrati protiv Švicarske! Dakle, Hrvatska ukoliko pobijedi Italiju onda će 29. lipnja u Berlinu igrati protiv Švicarske. Bolji iz tog sraza ide na boljeg iz sraza pobjednika skupine C (vjerojatno Engleska) te trećeplasiranog iz skupine D, E ili F.

JE LI OVA PORUKA UPUĆENA NEKOME? RAKITIĆ PODIJELIO ZNAKOVITU PORUKU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

 

Komentari

komentara

« Povratak