SRBI NAM SE RUGAJU ZBOG UEFA-e: “Hrvatima se crno piše….”

FOTO:

Krovna europska nogometna organizacija (UEFA) otvorila je disciplinski postupak protiv HNS-a zbog skandiranja navijača na utakmici Hrvatske i Albanije (2:2) u Hamburgu.

Nažalost, tijekom susreta 2. kola skupine B na Europskom prvenstvu je zabilježeno skandiranje “Ubij Srbina”, nakon čega se stvorila velika bura u susjedstvu. Posebno je burno reagirao srpski nogometni Savez koji je poslao pismo glavnom tajniku UEFA-e.

Zbog toga je UEFA imenovala inspektora za etiku i disciplinu radi “sprovođenja istrage o mogućem rasističkom ili diskriminatornom ponašanju navijača koje se navodno dogodilo tijekom utakmice grupne faze UEFA Europskog prvenstva 2024 između predstavničkih timova HNS-a i FSHF-a…”, stoji u priopćenju UEFA-e.

Dodajmo kako je predstavnik srpskog nogometnog Saveza otišao korak dalje poručivši da će istupiti s Europskog prvenstva, ako UEFA ne kazni Hrvatsku i Albaniju.

Naravno, večernju objavu UEFA-e srpski su mediji vrlo brzo prenijeli poručivši da se “Hrvatskoj i Albaniji piše crno”, stoji u naslovu Kurira.

ŠPANJOLCI PITALI OLMA ŠTO SE DOGODI HRVATIMA KAD OBUKU KOCKICE: ODGOVOR JE PRAVI HIT!

Gol.hr

Komentari

komentara

« Povratak