STRAŠNE PREMIJE: Evo kakve premije će dobiti igrači Dinama ako ostvare ulazak u Ligu prvaka!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb uspješno je odradio sinoćnji derbi protiv Osijeka u Zagrebu. Modri su slavili s visokih 5:2, a fokus je odmah prebačen na srijedu kada će na svom stadionu ugostiti norveškog prvaka Bodo/Glimta.

Mnogi će se složiti kako se radi o utakmici sezone jer to je posljednja prepreka za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka. Modri love zaostatak od jednog gola iz Norveške, a prema kladionicama Dinamo je blagi favorit u Maksimiru.

Dodatnu motivaciju Mislav Oršić i suigrači će dobiti od strane uprave kluba. Naime, po hrvatskim portalima mogli smo naći informaciju da bi Dinamovi igrači, oni iz prve skupine, koji su ponijeli najveći teret, za ulazak u Ligi prvaka mogli inkasirati premije od po 100 tisuća eura! Oni koji su igrali manje bit će logično manje honorirani.

Posljednji put je Dinamo bio u Ligi prvaka u jesen 2019. godine, u skupini s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom. Modri su zauzeli posljednje mjesto u skupini, a moglo se i do proljeća, ona maksimirska utakmica sa Šahtarom (3:3) ostat će uvijek kao zaustavljena slika.

Modri su, podsjetimo, osvojili pet bodova pobjedom nad Atalantom i dva neodlučena rezultata s Ukrajincima. Tada su Dinamovi igrači na ime pobjede nad Atalantom zaradili premiju od 50 tisuća eura, a za svaki remi sa Šahtarom po 30 tisuća eura, ukupno 60 tisuća eura.

TALIJANI IZNIJELI DETALJE PREVARE: VARALA LEGENDARNOG NOGOMETAŠA S TRENEROM I UNIŠTILA BRAK

Komentari

komentara

« Povratak