STRAVIČNA SCENA NA UTAKMICI AJAXA: Oživljavali su igrača, susret prekinut…

FOTO:

Nizozemski velikan Ajax jučer je imao naizgled lagano gostovanje kod RKC Waalwijka. Vidjeli smo čak pet golova, ali utakmica je prekinuta u 85. minuti.

Golman Waalwijka Etienne Vaessen ostao je nepomično ležati nakon jednog, kako se čini, sudara s igračem Ajaxa Brianom Brobbeyem koji je pokušao doći do lopte prije njega. Brobbey ga je, navodno, nenamjerno udario nogom u glavu.

Suigrači su odmah sugerirali klupi da nešto nije u redu te su liječnici dotrčali do Vaessena koji je ležao na travnjaku bez svijesti. Nizozemski list De Telegraaf objavio je da su 28-godišnjega golmana oživljavali na terenu te da su igrači obje momčadi plakali te bili u potpunom šoku.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SITUACIJU. UPOZORENJE! SNIMKA MOŽE BITI UZNEMIRUJUĆA

“Liječnici su ga odmah počeli oživljavati na terenu i u početku nije reagirao. No, dobra vijest je da je već na travnjaku došao k svijesti, a liječnici su ga stabilizirali u svlačionici prije nego što su ga prevezli u bolnicu. Nije imao pojma gdje je kao ni što se događa oko njega, ali je onda polako shvatio što se događa”, rekao je direktor Waalwijka Frank van Mosselveld i dodao:

“Igrači su bili u strašnom šoku jer je Etienne bio u nesvijesti dosta dugo. Neki su od šoka povraćali na terenu i u svlačionici i nije bilo nikakve šanse da se utakmica dalje igra. Etienne je na svim mogućim pretraga u bolnici i možemo se samo nadati da neće imati neke posljedice”.

Komentari

komentara

« Povratak