Susjedi u šoku: “Komedija! Nije odigrao ni minutu u HNL-u, a pozvan u reprezentaciju”

FOTO:

Branko Đukić, nogometaš Istre, dobio je poziv u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine za kvalifikacije utakmice protiv Luksemburga i Italije. Ta vijest šokirala je nogometnu javnost BiH budući da Đukić ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za hrvatskog prvoligaša, prenosi Index.hr.

“Komedija ili tragedija? Igraču Istre bez minutaže poziv u mladu reprezentaciju BiH. Za Đukića vjerojatno nisu čuli ni najzagriženiji ljubitelji Prve HNL”, piše Sportsport.ba i dodaje da je Đukić samo dva puta bio na klupi za rezerve u hrvatskom prvenstvu. Prošle sezone je kao član Rudeša u drugoj ligi skupio samo 62 minute.

“No, bez obzira na gore navedene podatke, postoji mogućnost da je Đukić neotkriveni talent kojeg su na treninzima Rudeša i Istre otkrili skauti naše reprezentacije pa će biti zanimljivo vidjeti što će pokazati u sljedećim utakmicama.”

Slično o pozivanju 22-godišnjeg napadača piše i portal Sportske.ba. “Komedija! Nije odigrao ni minutu u klubu, a dobio poziv BiH. Čime je ovaj Banjalučanin zaslužio poziv izbornika”, pitaju se novinari susjedne zemlje.

IZAŠLO PRLJAVO RUBLJE: POZNATI PORTA OTKRIO ŠTO JE MIJO CAKTAŠ RADIO DJEVOJKAMA U NOĆNOM KLUBU…

Komentari

komentara

« Povratak