SVE JE GOTOVO: Niko Kovač preuzima novi klub!

FOTO:

Hrvatski trener Niko Kovač ima novi posao. Viđen je na aerodromu u Zagrebu kako ulazi u avion za Dubai. Potpisat će ogroman ugovor sa Shabab Al-Ahlijem, klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zarađivat će 10 milijuna eura po sezoni. Kako doznajemo, ugovor će biti na dvije godine s opcijom produljenja. Najveći je to ugovor u povijesti ovog kluba.

Shabab Al-Ahli momčad je iz Dubaija, koja je završila sezonu na drugom mjestu prošle sezone u domaćem prvenstvu. Zaostali su devet bodova za Al-Waslom. Najpoznatiji igrač u tom je klubu Luka Milivojević, 33-godišnji srpski zadnji vezni s dugim stažem u engleskoj Premier ligi.

Niko Kovač (52) je ostao bez posla u ožujku ove godine u Wolfsburgu, koji je vodio gotovo dvije godine. Prije toga trenirao je Monaco sezonu i pol te osvojio treće mjesto u francuskom prvenstvu.

Dvije godine vodio je i Bayern, s kojim je osvojio duplu krunu, a prije toga je bio u Eintrachtu iz Frankfurta. Bio je izbornik Hrvatske od listopada 2013. do rujna 2015. godine. Vodio je reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

NIKADA SE NIJE TAKO PONAŠAO: POGLEDAJTE ŠTO JE MODRIĆ NAPRAVIO NAKON ŠTO GA JE DALIĆ IZVADIO IZ IGRE!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak